Ana Sayfa Haber Ara Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Adnan Menderes Ortaokulu inşası devam ediyor

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in talebi doğrultusunda ilçede inşası başlayan Adnan Menderes Ortaokulu’nda çalışmalar hızla devam ediyor.

Köşk Belediye Başkanı Nuri

Çarşı Mahallesinde bulunan Adnan Menderes Ortaokulu; 2023 yılında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle taşıma kararı çıkarılarak yıkılmıştı. Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına yaptığı talep doğrultusunda yıkılan okulun yerinde inşası başlayan yeni binada çalışmalar aralıksız sürüyor.

“Eğitimde fırsat eşitliği için üzerimize düşeni yapıyoruz”

24 Derslik ve yaklaşık 600 öğrenci kapasiteli yeni Adnan Menderes Ortaokulu inşası hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Nuri Güler; “İlçemizin tüm çocuklarına eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. İlçemizde birçok alanda hizmet ediyor ihtiyaçları gideriyoruz. Çarşı Mahallemizde bulunan Adnan Menderes Ortaokulumuz, geçtiğimiz sene deprem bakımından elverişsiz bulunmuş, taşıma kararı alınarak yıkımı gerçekleştirilmişti. Bizde öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri adına Aydın Valiliği, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığımızla gerekli çalışmaları yaparak yeni Okul binasının inşasını ivedilikle başlattık. 600 öğrenci kapasiteli 24 derslikten oluşan, eğitim adına her şeyin düşünüldüğü modern bina tamamlandığında ilçemize yeni bir eğitim yuvası daha kazandırmış olacağız. Daha güzel bir gelecek hayaliyle yatırımlarımızı öncelikli olarak eğitime ve gençlerimize yapmaya devam edeceğiz. ” diye konuştu.