Ana Sayfa Haber Ara Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya

Polis Abla Ortaokulu’ndan Başkan Güler’e plaket

Korofest Okul Koroları Festivalinde derece elde eden Beyköy, Polis Abla Ortaokulu desteği için Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’e plaket hediye etti.

Korofest Okul Koroları Festivalinde

Denizli’de düzenlenen festivale katılan ve Müzikalite ödülü kazanan Polis Abla Ortaokulu Korosu süreç boyunca kendilerini destekleyen Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’e teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş ile birlikte Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’i makamında ziyaret eden Okul Müdürü İlhan Kaya, Müdür Yardımcısı Burhan Şakır ve Müzik Öğretmeni Ayça Özcan Akar Başkan Güler’e desteği için teşekkür ederek plaket verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Korofest Denizli Okul Koroları Festivalinde müzikalite ödülünü kazanan Beyköy, Polis Abla Ortaokulu Öğretmenleri; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Selim Karataş ile birlikte belediyemizi ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretler ve anlamlı hediyeleri için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.